Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Over ons

Over ons

Ontdek de rijke historie van Osteria Vicini

Ons pand

Het pand waarin Osteria Vicini is gevestigd is gebouwd na de oorlog en diende als een garage voor kleine vrachtwagens. Later heeft wijnhandel Elshof zich gevestigd en sinds 2011 zijn wij Osteria Vicini gestart.

De locatie

Bij Vicini proef je het echte Italië met eenvoudige, eerlijke gerechten. 's Ochtends wandel je bij ons binnen voor een krantje met een espresso, 's middags eet je hier de lekkerste focaccia van Rotterdam en 's avonds schuif je met het hele gezin aan voor het diner.

1
1
1
1
1
1
1

Proef de sfeer

Vicini is dé plek voor authentieke Italiaanse gerechten. We hechten waarde aan eenvoud en smaak in alles wat we doen. 's Ochtends starten we de dag met heerlijke huisgemaakte granola en frittata. In de middag ben je van harte welkom voor een gezellige lunch met een keuze uit diverse pasta's en panini's. En zodra de avond valt, kun je jezelf trakteren op de specialiteiten van de dag, verrukkelijke pasta's en de meest smaakvolle Romeinse pizza's.

Of je nu 's ochtends vroeg bent, tijdens de lunch of 's avonds langs komt, we serveren de hele dag door authentieke Italiaanse koffies die liefdevol zijn bereid door onze barista's. Bij Vicini draait alles om genieten, of je nu een snelle koffiepauze wilt nemen of uitgebreid wilt dineren. Kom langs en beleef de Italiaanse smaken en sfeer bij Vicini!

Ieri, oggi, domani!

- Osteria Vicini